Nieuwsbrief commissie verduurzaming

Nieuwsbrief commissie verduurzaming

NIEUWS VAN DE COMMISSIE VERDUURZAMING

Geachte gebruikers van de Oude School middels deze nieuwsbrief willen wij e.e.a. verduidelijken wat de commissie aan het doen is.

We hebben opdracht gegeven voor het aanbrengen van vloerisolatie onder het gehele schoolgebouw. Ook voor het aanbrengen van muurisolatie in de wanden van de Kaanzaal.

 

Helaas geeft het aanbrengen van de vloerisolatie enige overlast, dit komt doordat er drijfgassen vrijkomen tijdens het aanbrengen van deze vorm van isolatie ( schuim ). Daarom is dorpshuis de Oude School 30 en 31 mei gesloten.

Voor het aanbrengen van plafondisolatie op de Kaanzaal kunnen we melden dat dit door de klussenclub zelf worden gedaan in het komende najaar de isolatie die al is aangebracht volstaat nog niet helemaal daarom is dit alsnog noodzakelijk.

Verder kunnen we melden dat we offertes hebben aangevraagd voor het plaatsen van extra zonnepanelen t.b.v. stroomvoorziening van warmtepompen, het aanleggen/ plaatsen van deze warmtepompen. Ook is het de bedoeling om de ventilatie in de Kaanzaal aan te passen middels een WTW installatie als we genoeg over houden na al deze voorzieningen.

U ziet er wordt volop gewerkt aan voorzieningen om onze Oude School goed te kunnen voorzien van betaalbare energie zodat we met zijn alle nog jaren gebruik kunnen maken van het gebouw.

Als er meer nieuws komt betreffende uitvoering etc. zullen wij u daarover toelichten. Hopende u hiermee e.e.a duidelijk te hebben gemaakt.

Met vriendelijke groet, de commissie

 

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: