Nieuwsbrief verduurzaming deel 2

Nieuwsbrief verduurzaming deel 2

Beste gebruikers van het dorpshuis De Oude School,

In de laatste week van juni zullen in het dorpshuis de voorbereidingen worden getroffen voor de verduurzaming van het dorpshuis.

De verduurzaming bestaat uit:

  1. Isoleren (deels al gestart)
  2. Aanleg warmtevoorziening door o.a. installatie warmtepompen (start week 26)
  3. Uitbreiding zonnepanelen (start in week 29)Wat houdt dit in?
    In week 26 (24 t/m 28 juni) zal een elektricien in opdracht van KTI Schagen aan het werk zijn in het dorpshuis. Hiervoor zal grotendeels de stroom er gewoon op blijven staan. Wanneer wel het stroom eraf moet, dan zal dit in overleg met de beheerders zijn. Helaas zal er ook geluidsoverlast zijn door o.a. het boren.Waar zijn de werkzaamheden?
    Het werk zal op het dak zijn, in de meterkast, in het opberghok van de Grote zaal, in de Pauwenzaal en op de zolder van de Kaanzaal.

    Vervolg
    De planning is dat KTI vanaf 18 juli aan de slag gaat met de installatie van de warmtepompen, airco’s, etc. Vanaf 20 juli start de zomervakantie en zal er minder gebruikgemaakt worden van het dorpshuis. Het streven is om de werkzaamheden voor de bouwvak (begin augustus) af te ronden.
    Naast de werkzaamheden van KTI worden er op 15, 16 en 17 juli (week 29) ook nog extra zonnepanelen geplaatst op het platte dak. De overlast hiervan is beperkt tot de meterkast en het dak.

    Enkele beheerders en klussers zullen toezicht houden op de uit te voeren werkzaamheden.

    Vragen?
    Bij vragen of onduidelijkheden kan je altijd mailen en zal ik z.s.m. je vraag beantwoorden.

    Met vriendelijke groet,

    Agnes de Block-Vestering

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: